Ηorecaexpo προϋποθέσεις εισόδου



9 - 12 Φεβρουαρίου 2018 METROPOLITAN EXPO
Προκειμένου να εκλείψουν τα προβλήματα που δημιουργεί σε εκθέτες και επισκέπτες η παρουσία μεγάλου αριθμού μεμονωμένων επισκεπτών & επαγγελματιών από άλλους κλάδους, θα τηρηθεί σειρά αυστηρών προϋποθέσεων εισόδου στην έκθεση, πιο συγκεκριμένα:

• Ελεύθερη είσοδος σε επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων, της Μαζικής Εστίασης και της ευρύτερη επισιτιστικής αγοράς, οι οποίοι διαθέτουν barcode ή χειρόγραφη πρόσκληση. Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα προαναφερθέντα έγγραφα, μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν συμπληρώνοντας επιτόπου πρόσκληση αφού επιδείξουν την επαγγελματική τους κάρτα ή τη σφραγίδα της επιχείρησής τους.
• Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση ισχύει αυστηρά μόνο για δύο άτομα. Κάθε επιπλέον άτομο θα πληρώνει εισιτήριο 15 ευρώ.
• Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί το δικαίωμα εξακρίβωσης των στοιχείων σε άτομα που φέρουν μαζί τους χειρόγραφη πρόσκληση. Κάθε μη επαγγελματίας του κλάδου για να εισέλθει στην έκθεση θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο.
• Απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε βρέφη, μωρά σε παιδικά καρότσια και γενικά σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται από εταιρεία security κατά την επιβίβαση των επισκεπτών στα πούλμαν της έκθεσης και κατά την είσοδό τους στο εκθεσιακό κέντρο. (Lobby 1, Lobby 2)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου