Να τελειώνουμε με το Μεσολόγγι.

 
 
Δεν φτάνει που πληρώνουμε βενζίνες και διόδια θέλουν και τα ρέστα. ..Χρειάστηκε να μεταβώ στο Μεσολόγγι και να επισκεφτώ το πρωτοδικείο. Ημέρες απεργίας και γενικώς επικρατούσε ησυχία. Θέσεις για παρκάρισμα υπήρχαν σχεδόν σε ολους τους δρόμους.
Πάρκαρα το αυτοκίνητο μπροστά στο δικαστικό μέγαρο. Κατέβηκα πήγα έκανα τη δουλειά μου σε σύντομο χρονικό διάστημα, το πολύ να έκανα μισή ώρα, γύρισα να πάρω το αυτοκίνητο να επιστρέψω στη Ναύπακτο. Ταράχθηκα μόλις είδα κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου. Είδα επίσης ότι απουσίαζαν και οι πινακίδες. Πήρα την κλήση και με τα πόδια πήγα στο αστυνομικό τμήμα. Τους ρώτησα γιατί με έγραψαν και μου αφαίρεσαν τις πινακίδες και μου είπαν πως εκεί είναι χώρος που παρκάρουν οι δικαστικοί υπάλληλοι. 


Τους ρώτησα γιατί δεν έχουν βάλει πινακίδα και η απάντηση ήταν πως έχει πινακίδα στην άλλη μεριά του δρόμου. Τους είπα πως στην αρχή του δρόμου που έπρεπε να έχει πινακίδα να τη δω δεν έχει. Η απάντηση ήταν ότι για το λόγο αυτό πήγαινε να πληρώσεις το πρόστιμο των 40 ευρώ και έλα να σου δώσουμε τις πινακίδες. 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου