EKTAKTO: Μετακινούνται σε θέσεις εκτόξευσης ρωσικοί αυτοκινούμενοι βαλλιστικοί στρατηγικοί πύραυλοι Topol-M (βίντεο) από την μετακίνησή τους

 

Ρωσικά πυρηνικά όπλα επί αυτοκινούμενων εκτοξευτών μετακινούνται στην Ρωσία στέλνοντας ένα μήνυμα στο ΝΑΤΟ,... ειδικά μετά την διάσκεψη του Παρισιού και τις δηλώσεις Μακρόν, ότι η Μόσχα μπορεί να υλοποιήσει άμεσα την προειδοποίηση Πούτιν ότι «Δεν θα προλάβουν να ανοιγοκλείσουν τα μάτια τους αν στείλουν στρατό στην Ουκρανία».

Στο παζλ έρχεται να προστεθεί και το αίτημα ένταξης της Υπερδνειστερίας στην Ρωσική Ομοσπονδία, αλλά και το αγωνιώδες σημερινό κάλεσμα «να προστατέψουν την χώρα και τον πληθυσμό της» από τους Ουκρανούς και τους Μολδαβούς.

Η Ρωσία απαντά με μετακίνηση αυτοκινούμενων βαλλιστικών στρατηγικών βλημάτων RT-2PM2 «Topol-M», ένας μόνο από τους οποίους αρκεί για να στείλει χώρες σαν την Γαλλία, όχι απλά στην λίθινη εποχή αλλά στην εποχή μετά την πρόσκρουση του κομήτη στην Γη που οδήγησε στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων.

Το Topol-M φέρει είτε μία κεφαλή 800 κιλοτόνων είτε τέσσερις έως έξι των 200 ΚΤ (η ατομική βόμβα που έπεσε στην Χιροσίμα ήταν μόλις 15 ΚΤ).

Έχει την υψηλότερη ακρίβεια από οποιοδήποτε ρωσικό ICBM, μόλις 200 μέτρα μετά από πορεία 11.000 χλμ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου