Δωμάτια με θέα για διακοπές στη Ναύπακτο !!



 



Τηλέφωνο κρατήσεων 6973743115




Διακοπές σημαίνει ξεκούραση και ηρεμία, μακριά από το άγχος της πόλης. Για αυτό και στα Δωμάτια Με Θέα πάντα αποσκοπούν στην παροχή όλων των ανέσεων κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Τι καλύτερο από το να ανοίγεις το παράθυρο σου και να ατενίζεις το απέραντο γαλάζιο του κορινθιακού , να χαλαρώνεις στις παραλίες Ψανής Γριμπόβου,χιλιαδούς, μοναστηράκι, σκάλωμα Αντίρριο Μακύνεια.



Τα Δωμάτια Με Θέα παρέχουν διαμονή και υπηρεσίες ποιότητας. Είμαστε εδώ και περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε.



Τα δωμάτιά μας

Σε μία από τις ομορφότερες πόλεις του Κορινθιακού κόλπου στο μαγευτικό λιμάνι της Ναυπάκτου δημιουργήσαμε με ξεχωριστή φροντίδα μία μικρή μονάδα Studios. Η φυσική ομορφιά της Ναυπάκτου, η ησυχία, το ήρεμο και φιλικό περιβάλλον θα σας ξεκουράσουν και θα σας γαληνέψουν. Εκείνο όμως που θα σας "ταξιδέψει" είναι η πανοραμική θέα.







Παροχές δωματίων:Όλα τα δωμάτια διαθέτουν : Κλιματισμό, LCD TV, WI-FI, Πλήρη αυτονομία. Η σχολαστική καθαριότητα , η διακριτικότητα, η άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα καθιστούν τα "Δωμάτια με θέα" πρώτη επιλογή για την διαμονή σας στην παραδεισένια Ναύπακτο. Τα Studios μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 εώς 9 άτομα.












Τηλέφωνο κρατήσεων 6973743115












  















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου