Ντίνος Ζορμπάς: Για αυτούς που έκαναν επάγγελμα την ενασχόληση τους με τα κοινά.


Ανάρτηση με αιχμές Ζορμπά περί δημοψηφίσματος-“Ποιοι νομίζετε πως είστε,που νομίζετε ότι η πόλη σας ανήκει;”
Ιούν 11, 2020
Ανάρτηση με αιχμές μέσα από τον προσωπικό του λογαρισμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αφήνει ο πρόεδρος του συνδέσμου στερεών αποβλήτων Ντίνος Ζορμπάς περί δημοψηφίσματος για την πεζοδρόμιση πέρα των όσων γνωρίζουμε μέχρι τώρα των παραλιών.

Ουσιαστικά,ο Ντίνος Ζορμπάς απαντά στην χθεσινή ανάρτηση επίσης μέσω κοινωνικής δικτύωσης του στελέχους και πρώην αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα

Ο Ντίνος Ζορμπάς αναφέρει

Έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο κάποιοι και εμείς οι βλάχοι τρέχουμε να προλάβουμε… Δημοψήφισμα λέει στην τοπική Κοινότητα Ναυπάκτου για το πότε και πόσο θα κλείνουν οι παραλίες (????) ΣΥΜΦΩΝΏ και το πάω παρά πέρα… Δημοψήφισμα στην κοινότητα Ξηροπηγαδου για το πότε θα παίρνανε αυτοί που μένουν Κέντρο για να πάνε για μπάνιο και Δημοψήφισμα στην Παλαιοπαναγιά για το πότε θα παίρνανε να πάνε Πάτρα και Αθήνα!!!!

Ποιοί νομίζετε πως είστε εσείς οι 10-20 που νομίζετε ότι η πόλη σας ανήκει???? Ποιοί νομίζετε πως είστε εσείς οι 10-20 που κρατάτε αυτήν την πόλη πίσω για 10ετιες??? Ποιοί νομίζετε πως είστε εσείς που νομίζετε ότι Ναύπακτος είναι από το Κεφαλόβρυσο μέχρι το λιμάνι και λίγο παραπέρα???? ΝΑΎΠΑΚΤΟΣ δεν είναι μόνο η γειτονιά σας αν θέλετε ησυχία και τσιπουρακια στο χαλαρό πιάστε κάνα χωριό!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου