Ναύπακτος : Νεροτσουλήθρες Συνέχεια



Αποτυχημένοι επιχειρηματίες, και μη χαρισματικοί συμπολίτες μας χωρίς να έχουν να επιδείξουν κάτι θετικό από το βίο τους με γλειψίματα, υποσχέσεις, και με τις πλάτες και το σχετικά καλό όνομα των γονιών τους μερικών εξ αυτόν κατάφεραν κατά καιρούς να εκλεγούν ,...
να αναλάβουν τη διαχείριση του Δήμου, πήραν αποφάσεις και με τα έργα που κατασκεύασαν και άφησαν πίσω μερική εξ αυτόν συνεχίζουν να καταστρέφουν τη Ναύπακτο.

Ποιος Ναυπάκτιος επιχειρηματίας ήξερε τότε που οι τράπεζες παρακαλούσαν να πάρεις δάνειο, ότι η Βαριά αγοράστηκε από το Δήμο και διατίθεται για εκμετάλλευση (χωρίς ενοίκιο) μόνο με ενα μικρο ποσοστό επί των δηλωμένων (ανεξέλεγκτων εσόδων εκ μέρους του δήμου) και αφού πρώτα θα έπρεπε να κάνει απόσβεση κεφαλαίου της επένδυσης ο επενδυτής και με όρους που για όλους τους άλλους απαγορεύονταν όπως :
(οικοδομικές άδειες στο όνομα του δήμου σε χώρο που απαγορευόταν, ομπρέλες στον αιγιαλό και στην παραλία, open bar, μουσική με DJ διαπασών το καταμεσήμερο και open Night club όλη νύχτα μέχρι το πρωί δίπλα στα σπίτια, κ.τ.λ.)










Αυτό το παράνομο κατασκεύασμα με τις πλάτες και την κάλυψη των υπηρεσιών Δήμου ξευτίλισε και απαξίωσε νόμιμους επαγγελματίες αφαίρεσε έσοδα από νόμιμες επιχειρήσεις και έκλεισε νόμιμα καταστήματα όπως το Paradise Night club που από open club που ήταν μέχρι ένα χρόνο πριν υποχρεώθηκε να γίνει όλο στεγασμένο για να μην ενοχλεί.
Στα χρόνια της λειτουργίας αυτού του παράνομου κατασκευάσματος στα καταστήματα της παραλίας Ψανής και του Γριμπόβου το μεσημέρι δεν έβλεπες άνθρωπο. Όλος ο κόσμος ήταν εκεί. Όλα αυτά τα χρόνια έσοδα για το Δήμο 0.
Αυτή η τύχη όμως δεν του άξιζε. Θα μπορούσε να μεταφερθεί σε ένα νόμιμο χώρο και να λειτουργεί νόμιμα αλά ήταν μια επένδυση σε λάθος τόπο λάθος χώρο και ίσως άλλο σκεπτικό.
Δημότης σημάνει πληρώνω στο δήμο αυτά που μου ζητά και απαιτώ τουλάχιστον μην με πολεμά με τα λευτά μου παράνομα. 100.000.000 δραχμές για την αγορά του εμείς τα πληρώσαμε και εάν ο επενδυτής κερδίσει την αγωγή πάλι εμείς θα πληρώσουμε.

Τώρα επειδή αυτές οι εγκαταστάσεις αφύλακτες και στην κατάσταση που βρίσκονται είναι επικίνδυνες, πρέπει άμεσα με δημοπράτηση να απομακρυνθούν από το χώρο, στη συνέχεια ο χώρος πρέπει να διαμορφωθεί και να είναι προσβάσιμος σε όλους και διαθέσιμος για εκδηλώσεις όπως στην πλευρά του Γριμπόβου, εκθέσεις, παζάρια μια Βαριά μια Γρίμποβο κ.τ.λ..

Πρέπει από όλους αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά και είναι τιμή τους εάν δεν υπάρχει ιδιοτέλεια, να γίνει κατανοητό ότι οι Ναυπάκτιοι δεν φωνασκούν απλά τιμωρούν με την ψήφο τους αυτούς που τους πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, τους αφήνει στο παρά πέντε απλά για να ξανά ελπίζουν.

Αυτός πιστεύουμε είναι και ο λόγος που οι Ναυπάκτιοι δεύτερη τετραετία τον ίδιο Δήμαρχο δεν ξανά έβγαλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου