Μεσολογγι: Δεν πρόκειται να γίνει η ακτοπλοϊκή σύνδεσημε τα Ιόνια Νησιά


Ο μέτοχος της Ionion P Lines αναφέρει πως γίνονται πολιτικά παιχνίδια

Το καράβι δεν πρόκειται να έρθει στο λιμάνι του Μεσολογγίου, σύμφωνα με τον μέτοχο της Ionion P. Lines Μ. Κατσαϊτη, και η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Ιόνια Νησιά δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, παρόλο που στο λιμάνι παρατηρούνται προετοιμασίες τις τελευταίες ημέρες και το κλίμα είναι πανηγυρικό.

Όπως έχει γράψει η ΑΙΧΜΗ πριν από μερικές ημέρες που το επιβεβαίωσε και το υπουργείο Ναυτιλίας με σχετικό δελτίου Τύπου, η πρόταση της εταιρείας Ionian P. Lines έχει αποσυρθεί και καμία άλλη πρόταση δεν έχει κατατεθεί για την φετινή χρονιά από άλλη εταιρεία για την σύνδεση με Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Με απλά λόγια δεν πρόκειται να γίνει η ακτοπλοϊκή σύνδεση, και οι λόγοι έχουν αναφερθεί στο ρεπορτάζ της ΑΙΧΜΗΣ. Ωστόσο ο καπετάνιος και μέτοχος της Ionian P. Lines, Μάκης Κατσαΐτης εποικοινώνησε με το aixmi-news.gr και τόνισε ότι η δική του εταιρεία έχει αποσυρθεί, το καράβι δεν θα έρθει στο Μεσολόγγι και δεν πρόκειται για φέτος να γίνει η σύνδεση. Το όλο γεγονός είναι πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κανείς πως στο κιόσκι που εγκαταστάθηκε αναφέρεται ως εταιρεία η Ionion P Lines!

Μάλιστα ο κ. Κατσαΐτης εμφανίστηκε έκπληκτος τονίζοντας ότι: «Λυπάμαι που προσπαθούν να μας εμπλέξουν σε πολιτικά παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου