Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Νταουσάνη






Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Ναυπακτίας Γιάννη Νταουσάνη «Νέα Πορεία» την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.



Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές του Γιάννη Νταουσάνη υποδέχτηκαν τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπακτίας δηλώνοντας την έμπρακτη στήριξή τους στον τέως δήμαρχο Ναυπάκτου.

Στην ομιλία του ο κ. Νταουσάνης αναφέρθηκε στην ανάγκη για συνεργασίες για το καλό της Ναυπακτίας, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για χαμένες τετραετίες. Αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της δικής του θητείας ως Δήμαρχος Ναυπάκτου, όπως την δημιουργία της παράκαμψης Ναυπάκτου, του ΧΥΤΑ και την αποκατάσταση της χωματερής της πόλης, την έλευση του ΤΕΙ στην Ναύπακτο, την ανάπλαση Γριμπόβου, το έργο της αποχέτευσης και άλλα, σημειώνοντας πως αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το 2006 που ήταν δήμαρχος Ναυπάκτου, ο Δήμος βρίσκεται σε μια στασιμότητα.

Κάλεσε τους δημότες να μελετήσουν το πρόγραμμα τους στόχους και το όραμα της «Νέας Πορείας» και να ψηφίσουν με σκοπό την ανάπτυξη του δήμου, για μια «Νέα Πορεία», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε κλείνοντας την ομιλία του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου