Κασιδιάρης για Μακεδονία: "Ανθελληνικά σκουπίδια του Σύριζα - Θα σας στε...


Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη για την Μακεδονία: “Ανθελληνικά σκουπίδια του Σύριζα - Παχύδερμο του σταλινισμού ο Κοτζιάς - Θα σας στείλουμε σε καταναγκαστικά έργα!” ΒΙΝΤΕΟ





Την διακοπή της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και την άτακτη υποχώρηση των
συριζαίων προκάλεσε η ευθεία επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε όσους προδίδουν την Μακεδονία.
Με αφορμή τις δηλώσεις Νίμιτς - που κάρφωσαν την πολιτική μειοδοσίας του Σύριζα και την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας - ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέκρινε με βαρείς χαρακτηρισμούς την ανθελληνική κυβέρνηση.
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής:
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:Ο Νίμιτς λέει ότι το όνομα «Μακεδονία» έχει κλειδώσει για τα Σκόπια. Εφόσον έχετε διαπράξει αυτή τη μειοδοσία, εφόσον ο ίδιος ο Νίμιτς σας καρφώνει, ποιος ο λόγος να γίνεται αυτό το θέατρο, τα γεύματα του Κοτζιά. Τι γεύματα κάνει ο Κοτζιάς; Για ποιο λόγο να γίνονται αυτά; Για να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Κασιδιάρη, κύριε Κασιδιάρη, είπατε την άποψή σας.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (Ειδικός Αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή): Όχι διακοπές από εσάς. ιδίως από αυτούς που υπογράφουν έγγραφα, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που υπογράφουν έγγραφα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς τους θεωρούμε ανθελληνικά σκουπίδια και δεν δεχόμαστε καμία διακοπή. Τελεία και παύλα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ, κύριε Κασιδιάρη.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Όσο και να φωνάζεις, όταν εμείς έρθουμε στα πράγματα και υπάρχει ένα εθνικό καθεστώς στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν, θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου